Muutama ajatus

Share |

Sunnuntai 25.8.2024 klo 21.46 - Ulla


Iltaa

Näin on kesä vierähtänyt,kesälomat pidetty ja arki on täällä. Huomenna alkaa jo 5.viikko loman jälkeen,joten kohdallani voi sanoa syyskauden alkaneen.

Uusia ajatuksia ja kivoja juttuja tapahtui kesänkin aikana,ja nyt on hyvä katsoa eteenpäin.

Professio ja siihen liittyvät asiat ovat tärkeitä,perhe ja läheiset. Uutena harrastuksena ehkä kylä jooga ja äänimaljat.

Politiikassa alkaa valmistautuminen vaaleihin,ne ovat jo ensi keväänä. Nyt voin jo tässä kohtaa sanoa,että ensivuonna en ole ehdolla mihinkään. Päättyviä luottamustoimia on useita ja kyllä,kiitos matkasta,nyt on muiden vuoro. Kuntapolitiikassa olen ollut mukana vuodesta 2008 ja sh tehtävissä jo vuodesta 2003,on siis jo annettu se mitä kykenee.

Mutta iso suositus,jos nautit vaikuttamisesta,haluat olla ajan hermolla,antaa paljon. Vaatiikin,totta tosiaan,mutta niissä pääsee miettimään itseään aidosti,kuka olen ja minkä osa?

Millaiset asiat on itselle tärkeitä? Arvot,ihminen ja oikeudenmukaisuus,hädässä olevien auttaminen ja ihmisyys, ne on omalle itselle arvokasta.Jokaisesta tulee pitää huolta,ihmisarvo on rikkomaton.

Upeita juttuja,nyt on aika muulle. Ihanaa elokuuta,juuri Sinä,nämä sivut myös sulkeutuvat vuoden loppua kohti,kiva kun olet ollut huudeilla 😊

Yt. Ulla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini